Caliber Wekkerradio - Digitale wekker - Wekker met Projectie - Wekkerradio Kinderen - Projectie op plafond of muur - Klok projectie (HCG201)

Caliber Wekkerradio - Digitale wekker - Wekker met Projectie - Wekkerradio Kinderen - Projectie op plafond of muur - Klok projectie (HCG201)

Beschrijving

De Caliber HCG201 digitale wekker met projectie geeft je dag een goede start. Je valt in slaap en wordt wakker met je favoriete muziek dankzij deze digitale wekker met ingebouwde FM-radio. Je kunt tot maar liefst 10 voorkeurzenders instellen, zodat je je favoriete zenders altijd bij de hand hebt. De wekkerradio heeft een groot led display met rode verlichting en een ingebouwde wekker projectie die de tijd in rode letters op de muur of plafond projecteert. Erg geschikt voor kinderen omdat de projectie ook als nachtlampje dient. Eigenschappen: 10 FM voorkeurzenders 180 graden roteerbare projectie op wand of muur (eenvoudig in- en uit te schakelen) Groot led display met rode verlichting Dubbel alarm Snoozefunctie Sleep timer Werkt op 230V netstroom Stroomuitval back-up door AAA batterijen Slapen en opstaan met muziek Deze wekker met projectie is de perfecte toevoeging aan je slaapkamer. Stel tot 10 FM voorkeurzenders in om wakker te worden met je favoriete muziek. Met de sleep timer kun je in slaap vallen terwijl de muziek nog aan staat. Stel een gewenste tijd in en de wekker zet zichzelf na deze tijd automatisch uit. Groot display Het grote led display van deze digitale wekker helpt jou om de tijd goed te lezen, maar is niet te fel in je kamer. Daarbij is de helderheid van het display te dimmen. Je kunt ervoor kiezen om de tijd te projecteren op je muur of plafond, zodat je overal in je kamer de tijd altijd goed kunt zien. Deze wekkerradio is geschikt voor alle leeftijden: de klok projectie maakt de wekkerradio ook populair bij kinderen. Altijd op tijd wakker Dankzij de dubbele alarmfunctie is deze wekker ideaal als je met een partner slaapt. Is de stroom uitgevallen? Geen probleem. Deze wekkerradio werkt zowel op netstroom als op 2x AAA batterijen. Ook in een stroomstoring wordt iedereen op tijd wakker en gaan je instellingen niet verloren.

€ 25,00
Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, maandag in huis
Nieuw: (Caliber)
EAN:8714505044507
Merk
Caliber
Model
wekker met projectie
MPN (Manufacturer Part Number)
HCG201
Afspelen van
Radio
Kleur
zwart
Product gewicht
430 g
Ontvangst
FM radio