MySleeve - Handvathoezen (2 stuks) met Gelkussen voor Krukken, voorkomt Vallende Krukken, Krukken Handgrepen Pads, Cover voor Krukken, NIET voor Anatomische Krukken - 21x6,5x9 cm, turquoise (excl. kruk)

MySleeve - Handvathoezen (2 stuks) met Gelkussen voor Krukken, voorkomt Vallende Krukken, Krukken Handgrepen Pads, Cover voor Krukken, NIET voor Anatomische Krukken - 21x6,5x9 cm, turquoise (excl. kruk)

Beschrijving

Last van pijnlijke handen? En vallen je krukken vaak om? Dan is de MySleeve wat jij nodig hebt! De MySleeve bevat een gelkussen dat de drukpunten van je handen gelijkmatig verdeelt, waardoor je geen pijnlijke handen meer hebt. Dankzij de geïntegreerde magneet voorkom je bovendien vallende krukken. Pak de gevallen kruk eenvoudig op via de magneet van de andere kruk zonder te bukken! Raap ook makkelijk sleutels, bestek en nog veel meer op. Zo kan je de kruk ook tegen een auto klikken om snel je handen vrij te maken. De antislip siliconen handgreep zorgt er ook voor dat je de kruk makkelijk tegen vb. een muur kan laten leunen. Niet geschikt voor mensen met een pacemaker! Niet geschikt voor anatomische handvatten of kinderkrukken! ✅ GEEN PIJN EN ZWEETHANDEN MEER - De MySleeve bevat een zacht gelkussen om de drukpunten van je handen gelijkmatig te verdelen. Dankzij de schokdempende functie zullen je handen geen pijn meer doen tijdens het lopen met krukken. Voor een optimale grip! ✅ GEEN VALLENDE KRUKKEN MEER - Dankzij de magneet in de MySleeve kan je je krukken eenvoudig aan elkaar klikken en je handen vrijmaken zonder te vallen. Als je elleboogruk valt, kan je die bovendien gemakkelijk oprapen met je andere kruk. Niet geschikt voor mensen met een pacemaker! ✅ HERBRUIKBAAR - Dankzij de vuilafstotende siliconen maak je de MySleeve in een mum van tijd terug schoon met wat water en zeep. Je kan hem zelfs in de vaatwasser reinigen, maar dan zonder magneet. Huidvriendelijk en latexvrij! ✅ NIET TEVREDEN? GELD TERUG! - Ben je niet tevreden over je MySleeve of heb je een probleem? Neem dan contact met ons op en we zoeken samen naar de beste oplossing. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent! ❌ NIET VOOR ANATOMISCHE KRUKKEN - De MySleeve past op elk standaard krukhandvat. Niet geschikt voor anatomische handvatten of kinderkrukken! Design en pimp je kruk met een kleurrijke en comfortabele hoes. Origineel cadeau voor krukgebruikers! Over My Add On My Add On is een jong Belgisch bedrijf met een passie om mensen te helpen en het stigma van krukken en rollators te doorbreken. Hoe doen ze dat? Door leuke en betaalbare designproducten te creëren die voorzien in een bepaalde behoefte met een eenvoudige en praktische oplossing. Creatieve oplossingen voor alledaagse medische hulpmiddelen!

€ 34,90
Uiterlijk 1 maart in huis
Nieuw: (My Add On)
EAN:5407008900298
Kleur
Turquoise