Intelectro Stekkerdoos Tafelcontactdoos - Handig en Klembaar ontwerp voor een Nette Bureau - 3 Stopcontacten en 3 USB Poorten (2 USB + 1 USB C) - Opladen van Meerdere Apparaten Tegelijkertijd - Levering sneller dan aagegeven!

Intelectro Stekkerdoos Tafelcontactdoos - Handig en Klembaar ontwerp voor een Nette Bureau - 3 Stopcontacten en 3 USB Poorten (2 USB + 1 USB C) - Opladen van Meerdere Apparaten Tegelijkertijd - Levering sneller dan aagegeven!

Beschrijving

Met de Intelectro Tafelcontactdoos met USB-C en 3 USB-poorten voeg je niet alleen een stijlvolle, maar ook een zeer praktische touch toe aan je werkplek thuis of op kantoor. Dit topproduct is precies wat je nodig hebt om je leven gemakkelijker te maken en om efficiënter te werken. Met 3 stopcontacten en 3 USB-laadpoorten, waarvan één USB-C, kun je nu meerdere apparaten tegelijkertijd opladen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over een wirwar van kabels. Met de ingebouwde aan/uit-schakelaar kun je de tafelcontactdoos gemakkelijk uitschakelen wanneer deze niet in gebruik is, wat energie bespaart en jouw veiligheid waarborgt. Bovendien kun je de tafelcontactdoos gemakkelijk bevestigen aan de rand van je tafel zonder gaten te boren dankzij de handige klem, die geschikt is voor tafels met een dikte tussen 3,3 cm en 9,8 cm. Dit betekent dat je niet alleen een opgeruimde werkplek hebt, maar ook dat je flexibiliteit hebt bij het installeren en verplaatsen van de tafelcontactdoos. Kortom, als je op zoek bent naar een handige, stijlvolle en efficiënte manier om je werkplek te organiseren, dan is de Intelectro Tafelcontactdoos met USB-C en 3 USB-poorten precies wat je nodig hebt. Bestel hem vandaag nog en maak van jouw werkplek een georganiseerde en productieve omgeving! Goed nieuws! Wij kunnen jouw bestelling sneller leveren dan aanvankelijk aangegeven. Onze toegewijde team werkt nauw samen met onze verzendpartners om ervoor te zorgen dat jouw bestelling zo snel mogelijk bij jou thuis wordt afgeleverd. Je kunt dus sneller dan verwacht genieten van jouw nieuwe aankoop. Bestel nu en profiteer van onze snelle leveringstijden!

€ 84,95
1 - 2 weken
Nieuw: (staypowered)
EAN:8564654274849
Merk
Intellecto
Kleur
zwart
Materiaal
100% gerecycled Aluminium
Verpakkingsgewicht
1.19 kg
Verpakkingsinhoud
de stekkerdoos zelf met montage-onderdelen