Intelectro Papierversnipperaar - Compacte en Krachtige Papierversnipperaar - Niet nodig om nietjes te verwijderen - Versnipperen van Papier/CD's en bankkaarten! - Zwart - Levering sneller dan aangegeven!

Intelectro Papierversnipperaar - Compacte en Krachtige Papierversnipperaar - Niet nodig om nietjes te verwijderen - Versnipperen van Papier/CD's en bankkaarten! - Zwart - Levering sneller dan aangegeven!

Beschrijving

Wil je belangrijke documenten veilig vernietigen zonder gedoe en met een compacte shredder voor thuis of op kantoor? Dan is de Intelectro shredder OBX011 perfect voor jou! Met deze krachtige shredder vernietig je tot 8 vellen A4 papier in één keer met een snelle en efficiënte snippersnijder die je papier versnippert tot kleine stukjes van slechts 6 mm groot (veiligheidsniveau P2). Het compacte ontwerp van slechts 34x17.5x35.5cm maakt het gemakkelijk om deze shredder overal te plaatsen, zelfs in een kleine hoek of onder een bureau. En het beste van alles is dat je je geen zorgen hoeft te maken over oververhitting of papierstoringen dankzij de LED-indicatoren en beschermingsfuncties. De Intelectro shredder OBX011 is uitgerust met standby- en oververhittingsindicatoren en een handmatige omkeerfunctie om het papierstoringen te voorkomen. Kortom, de Intelectro shredder OBX011 is de ideale keuze voor iedereen die veilig en efficiënt belangrijke documenten wil vernietigen. Bestel nu en profiteer van de uitstekende klantenservice van Intelectro en de garantie van één jaar. Aarzel niet langer en bescherm jouw vertrouwelijke informatie met de Intelectro shredder OBX011! Goed nieuws! Wij kunnen jouw bestelling sneller leveren dan aanvankelijk aangegeven. Onze toegewijde team werkt nauw samen met onze verzendpartners om ervoor te zorgen dat jouw bestelling zo snel mogelijk bij jou thuis wordt afgeleverd. Je kunt dus sneller dan verwacht genieten van jouw nieuwe aankoop. Bestel nu en profiteer van onze snelle leveringstijden!

€ 49,95
1 - 2 weken
Nieuw: (staypowered)
EAN:9485747587495
Merk
Intellecto
Veiligheidsnorm
EN13982-1
Snijtype
Stroken
Invoercapaciteit
13
Capaciteit opvangbak
13 l
Kleur
zwart