Intelectro Papierversnipperaar - Papierversnipperaar met Kruissnede voor Thuis & kantoor - Versnippert Papier & Creditcards - Versnippert Papier in Kleine Delen - 13L Opvangbak - 6 Vellen/Keer - Zwart - Levering Sneller dan Aangegeven!

Intelectro Papierversnipperaar - Papierversnipperaar met Kruissnede voor Thuis & kantoor - Versnippert Papier & Creditcards - Versnippert Papier in Kleine Delen - 13L Opvangbak - 6 Vellen/Keer - Zwart - Levering Sneller dan Aangegeven!

Beschrijving

Ben je op zoek naar de ultieme bescherming van je vertrouwelijke documenten? Deze papierversnipperaar met kruissnede is precies wat je nodig hebt! Met een indrukwekkende capaciteit van 6 vellen, kan deze vernietiger zelfs creditcards aan. Het stalen mesmechanisme draait zich door je documenten en verandert ze in kleine, onherkenbare deeltjes van slechts 5 x 20 mm. Maak je geen zorgen over informatielekkage, want jouw gevoelige informatie blijft veilig. Onze papierversnipperaar is ontworpen met overbelasting en oververhitting in gedachten. Het kan 4 minuten lang ononderbroken werken en heeft dan slechts 40 minuten nodig om af te koelen. Dit betekent dat je efficiënt kunt blijven vernietigen zonder onderbrekingen. Met een veiligheidsniveau van P-4, is deze papierversnipperaar perfect voor thuis of op kantoor. Hij kan niet alleen papier aan, maar ook paperclips, creditcards (na elkaar), bonnen, facturen en andere belangrijke documenten vernietigen. Maximaliseer de veiligheid van je persoonlijke gegevens met deze krachtige machine. Dankzij het praktische ontwerp met een royale inhoud van 11 liter in de prullenbak, hoef je je geen zorgen te maken over frequente lediging. Het zichtbare prullenbakvenster maakt het gemakkelijk om te zien wanneer het tijd is om de prullenbak leeg te maken, waardoor de opslag een fluitje van een cent wordt. De afmetingen van het product zijn 31 x 16,4 x 38 cm, en het verpakkingsgewicht bedraagt ongeveer 3800 g. Deze draagbare papierversnipperaar met een handige handgreep is de perfecte aanvulling voor je thuiskantoor. Bescherm je gevoelige informatie en maximaliseer je veiligheid met deze papierversnipperaar met kruissnede. Bestel hem vandaag nog en geniet van gemoedsrust! Goed nieuws! Wij kunnen jouw bestelling sneller leveren dan aanvankelijk aangegeven. Onze toegewijde team werkt nauw samen met onze verzendpartners om ervoor te zorgen dat jouw bestelling zo snel mogelijk bij jou thuis wordt afgeleverd. Je kunt dus sneller dan verwacht genieten van jouw nieuwe aankoop. Bestel nu en profiteer van onze snelle leveringstijden!

€ 69,95
Uiterlijk 7 maart in huis
Nieuw: (staypowered)
EAN:9127835629617
Merk
Intelectro
Veiligheidsnorm
P-4 , P-5 , P-6 , P-7 , P-3
Snijtype
Snippers
Invoercapaciteit
6
Capaciteit opvangbak
13 l
Kleur
zwart