Darmreiniger - 100 Vcaps - PerfectBody.nl

Beschrijving

Voor een gezonde darm transit Het reinigen van de darmen heeft een gunstige invloed op het lichaam. Bij de reiniging worden immers all afvalstoffen die niet langer bruikbaar zijn uit het lichaam verwijdert. Dit is nodig om verstoppingen te voorkomen, de darmtransit te versnellen en de stoelgang regelmatig te houden. Ook kan bij een regelmatige reiniging het verstoorde evenwicht van de grote verscheidenheid aan bacteriën in de darmen worden hersteld. Darmreiniger of colon support bestaat uit een rijke mix aan vezels die gebruikt worden om de stoelgang te ondersteunen. Ook kunnen de capsules worden ingezet op de lange termijn, ter ondersteuning van een spastische, dikke darm .

€ 24,90
Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, dinsdag in huis
EAN: 0669393939603
Ingrediënten
Plantago ovata, Angelica archangelica, Glycyrrhiza glabra, HPMC (verdikkingsmiddel/capsulehuls), Rhamnus frangula, Rhamnus purshiana, Lactospore (R), zonnebloemolie (antiklontermiddel)
Allergeneninformatie
Dit product bevat geen bekende allergenen.
Gebruiksaanwijzing
2 Tot 6 capsules per dag, met ruim water innemen. Verdelen over de dag, bij voorkeur tijdens een maaltijd.
Bijzondere Bewaarvoorschriften
Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gezonde leefstijl is van belang. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Bij voorkeur niet gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding. Bevat zoethout. Niet gebruiken bij hoge bloeddruk, in combinatie met vochtafdrijvende (genees) middelen of corticosteroiden. Bij kamertemperatuur en droog bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Fabrikant Naam
Perfectbody BV
Fabrikant Adres
Keurenplein 41-D290,1069CD, Amsterdam
Voedingswaarde
Zie Label