Lucovitaal Detox voetpleisters

Beschrijving

De beste plaats om afvalstoffen aan het lichaam te onttrekken zijn onze voeten, hier liggen immers de meeste zenuwuiteinden van het lichaam. De pleister absorbeert het zweet van de voetzool dat afval en gifstoffen uit het lymfevocht bevat. Deze stoffen vind je de volgende ochtend terug op de Voetpleisters, zien is geloven! De Detox Voetpleisters zijn gemaakt van Bamboe Azijn poeder, afkomstig van de Arrow Bamboo (Pseudosasa Japonica) uit Japan. Het hout wordt verhit waarna de rook neerslaat als azijn. De azijn wordt minimaal 5 keer gefilterd om maximale zuiverheid te verkrijgen. Na het rijpen (6 maanden) wordt de middelste azijnlaag eruit gehaald en opnieuw verhit en gedroogd tot zeer geconcentreerd poeder met hoog absorberend vermogen. Dit absorberende vermogen wordt gebruikt in de Lucovitaal Detox Voetpleisters. - Ontspant spieren & pezen - Bevordert slaap & verlicht vermoeidheid - Goed voor darmen, stoelgang & nieren - Slankmakend - Vermindert een onaangename adem en zweetvoeten - Zwarte en olieachtige gifstoffen komen vanuit de zool van de voet op de pleister terecht - Resultaat in 1 nacht!

€ 6,79
Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Nieuw: (bol.com)
EAN: 8713713025438
Aantal artikelen in verpakking
10 stuk(s)
Allergeneninformatie
Geen
Bijzondere Bewaarvoorschriften
Bij kamertemperatuur (15-25°C) op een droge, donkere plaats bewaren.
Fabrikant Adres
Postbus 748, 5400 AS Uden, NL
Fabrikant Naam
PK Benelux BV
Gebruiksaanwijzing
Breng de pleisters ’s avonds aan op schone, droge voeten. Gebruik 1 pleister + patch per voet. Drink tevens een glas water voor het slapen gaan om het ontgiftingsproces te stimuleren. ’s Ochtends kan de pleister eenvoudig en pijnloos worden verwijdert en worden weggegooid. Gebruik de pleisters maximaal 5 dagen achter elkaar, als krachtige Detox kuur. Minimaal 2 dagen rust tussen een eventuele volgende kuur.
Gewicht
93 g
Ingrediënten
Bamboe Azijnpoeder 70%, Bijvoetpoeder 15%, Dextrine 10%, Plantaardige vezels 5%, Chitine 3%, Toermalijn 3%, Vitamine C 2%, Anoïnepoeder 2%.
Inhoud
10 ml
Inhoud in grammen
105 g
Land van oorsprong
Nederland
Maximale bewaartemperatuur
25 °C
Substantie
Gel
Type gezondheidsproduct
Voedingssupplement
Verpakking breedte
114 mm
Verpakking hoogte
33 mm
Verpakking lengte
151 mm
Verpakkingsinhoud
10 voetpleisters (5 behandelingen)
Voedingswaarde
Niet bekend