Hero Nutrasense Comfort+ AR Opvolgmelk 2 (6+ Maanden) - Flesvoeding - 3 x 700gr - Palmolie Vrij

Beschrijving

Hero Baby is nu Hero Nutrasense! Nieuwe verpakking, zelfde receptuur. Hero Nutrasense Comfort+ AR Opvolgmelk 2 is een dieetvoeding, geschikt voor kindjes vanaf 6 maanden, bij spugen, krampjes en/of moeizame ontlasting. Hero Nutrasense bevat een samenstelling met melkvet. Een nieuwe verpakking, met dezelfde receptuur. Dat is even wennen, een nieuwe verpakking. Je hoeft je echter geen zorgen te maken, je kindje zal niets merken van deze verandering. De receptuur blijft zoals gezegd gewoon hetzelfde, daardoor zal Hero Nutrasense babyvoeding hetzelfde blijven smaken en blijft de kwaliteit zoals je van ons gewend bent. terwijl je kindje groeit, groeien wij met je mee. Hero Nutrasense doet continu onderzoek naar de beste flesvoeding en op basis van deze inzichten blijven we onze babyvoeding vernieuwen. De hoeveelheid te geven babymelk is af te lezen van de verpakking, van daaruit is het gemakkelijk om de fles te bereiden met de melkpoeder.

€ 48,85
Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, maandag in huis
Nieuw: (Hero Benelux)
EAN: 8713500904182
Ingrediënten
Zie packshots
Allergeneninformatie
Melk, lactose, soja, vis
Aantal artikelen in verpakking
3 stuk(s)
Gebruiksaanwijzing
Was je handen en maak fles en speen goed schoon. Doe de voorgeschreven hoeveelheid water in de fles. Maak het water handwarm in de magnetron (750 W, 20 sec, per 100 ml water). Schep het poeder in het maatschepje. Strijk het maatschepje af aan het afstrijkrandje. Strooi het voorgeschreven aantal maatschepjes poeder in de fles. Draai de dop op de fles en schud tot het poeder is opgelost. Controleer de temperatuur altijd op de binnenkant van je pols.
Bijzondere Bewaarvoorschriften
Bewaar de voeding op een koele en droge plaats. Een aangebroken verpakking is maximaal 4 weken houdbaar. Gebruik bereide voeding binnen 1 uur. Verwarm de voeding niet opnieuw en gooi restjes weg.
Fabrikant Naam
Hero Benelux
Fabrikant Adres
Hero Nederland BV, Postbus 3243, 4800 DE Breda