1 X BOSON ZELFTEST SINGLE PACKED Corona (Covid 19) Corona Zelftest - Rapid SARS-CoV-2 Antigen Test Card (neustest) 1 Stuk

Beschrijving

BOSON SNELTEST MET EEN CE-MARKERING (CE 0123) VOOR ZELFGEBRUIK.Boson SARS-CoV-2 sneltest op antigenen:Door de Boson Rapid-CoV-2 antigeentest kan men heel snel geïnfecteerde personen detecteren en zo de besmettingen beperken. Inhoud van verpakking Boson coronatest :- 1 zelftest- Geen verdere instrumenten nodig, de testkit is klaar voor gebruik en bevat alle benodigdheden om een test zelf te kunnen uitvoeren.- De gebruiker dient na de test de instructie van de Rijksoverheid te volgen.- Resultaat na 15-30 minuten.Boson Testkit bevat:1x afzonderlijk verpakte testcassette1x individueel verpakt wattenstaafje1x individueel verpakte voor gevulde buis 1x gebruiksaanwijzing. De tests kunnen niet geretourneerd worden.

€ 3,00
Uiterlijk 8 juni in huis
Nieuw: (karpet24.nl)
EAN: 6921963712103
Aantal artikelen in verpakking
1 stuk(s)
Betrouwbaarheid
99.2 %
CE markering
Zichtbaar
Digitale test
Nee
Gebruiksaanwijzing
PROCEDURE: De test is geschikt voor personen van alle leeftijden. De aangewezen leeftijd voor het zelf uitvoeren van de test is vanaf 14 tot 90 jaar. Kinderen jonger dan 14 jaar moeten door een volwassene getest worden. Zet de test niet verder als het kind pijn voelt. 1 Open de extractieoplossing. VOORZICHTIG: Open deze van uw gezicht af en let erop dat u geen vloeistof morst. 2 Druk de volledige inhoud van de extractieoplossing in het extractiebuisje. VOORZICHTIG: Vermijd contact met beide houders. 3 Zoek het wattenstaafje in de verzegelde verpakking voor u. Identificeer de zachte textielpunt van het wattenstaafje. 4 Trek de wattenstaafjesverpakking open en neem het wattenstaafje er voorzichtig uit. VOORZICHTIG: Probeer de zachte textielpunt van het wattenstaafje niet met de handen aan te raken. 5 Steek het wattenstaafje voorzichtig in een neusgat. De wattenstaafjespunt dient ten minste 2,5 cm diep vanaf de rand van het neusgat te worden ingestoken. Draai het langs het slijmvlies in het neusgat om te verzekeren dat er zowel slijm als cellen worden verzameld. Draai het wattenstaafje 3 - 4 keer. Laat het uitstrijkwattenstaafje enkele seconden in het neusgat. Herhaal de procedure met hetzelfde wattenstaafje in het andere neusgat. VOORZICHTIG: Dit kan een onprettig gevoel geven. Steek het wattenstaafje niet dieper in, wanneer u sterke weerstand of pijn voelt. 6 Steek het uitstrijkwattenstaafje met de proef in het extractiebuisje. Draai het wattenstaafje nu drie tot vijf (3 - 5) keer. Laat het uitstrijkje 1 minuut in de extractiebuffer zitten. 7 Druk het extractiebuisje met de vingers samen en verwijder daarna zo goed mogelijk de oplossing van het uitstrijkwattenstaafje, terwijl u het uitstrijkwattenstaafje eruit trekt en weggooit. 8 Plaats de dop met het druppelopzetstuk op het extractiebuisje. 9 Breng de componenten van de set vóór het testen op kamertemperatuur. Open de zak en haal de testcassette eruit. Leg de testcassette op een plat en egaal oppervlak. VOORZICHTIG: Na het openen moet de testcassette onmiddellijk worden gebruikt. 10 Draai het extractiebuisje om en doe 3 druppels (75 μl) van de testproef op de proefverdieping (S) door licht op het extractiebuisje te drukken. VOORZICHTIG: Vermijd de vorming van luchtbellen in de proefverdieping (S). 11 Het resultaat wordt na 15 - 20 minuten weergegeven. Voorzichtig: Na ruim 20 minuten kan het resultaat vervalsen. Het gebruikte instrument kan met het normale huishoudelijk afval met inachtneming van de geldende lokale voorschriften worden weggegooid.
Gewicht
30 g
Medisch hulpmiddel
Ja
Opslag condities
koel en droog bewaren
Responsetijd
900 seconde
Richtlijn of Verordening voor Product Certificering
In Vitro Diagnostic Regulation 2017/746 (IVDR)
Risicoclassificatie van medisch hulpmiddel
Klasse |||
Taal handleiding
Engels , Universeel , Nederlands
Type afname
Uitstrijkje
Type gezondheidsproduct
Medisch hulpmiddel
Type zelftest
COVID-19 test
Veiligheidswaarschuwingen
Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene.
Verpakking breedte
6 cm
Verpakking hoogte
1.5 cm
Verpakking lengte
19 cm
Verpakkingsinhoud
1 Testcassette - 1 Buisje met vloeistof Druppelaar - 1 Wattenstaafje - 1 Buishouder - 1 Bijsluiter De tests kunnen niet geretourneerd worden.
Wachttijd resultaat
15 minuut