Holland & Barrett Vitamine D3 10mcg - 250 Tabletten - Vitamines

Beschrijving

Laaggedoseerd vitamine D-supplement Ondersteunt je immuunsysteem, botten en tanden Kleine tabletjes die makkelijk in te nemen zijn Geschikt voor vegetariërs Vitamine D is één van de weinige vitamines die het lichaam zelf kan aanmaken. Dat gebeurt in de huid onder invloed van zonlicht. Aangezien de zon in de wintermaanden in Nederland onvoldoende kracht heeft voor de aanmaak van vitamine D is voor veel mensen een supplement met vitamine D een zinvol extraatje. Holland & Barrett vitamine D3 is een krachtiger en actievere vorm in vergelijking met vitamine D2 en wordt goed door het lichaam opgenomen. Vitamine D draagt bij tot: een goede weerstand van het lichaam een goede opname van kalk en fosfor in de botten het behoud van sterke botten het behoud van soepele en sterke spieren het celdelingsproces Het Voedingscentrum raadt iedereen aan dagelijks 10mcg vitamine D te gebruiken om het vitamine D gehalte in het lichaam op peil te houden. De goedgekeurde maximale dosering vitamine D is 75mcg per dag. De geschikte dosering is per persoon verschillend en verschilt op basis van bijvoorbeeld leeftijd, jaargetijde en huidskleur. Start altijd met een lage dosering van maximaal 25mcg alvorens deze op te bouwen. Holland & Barrett is specialist in natuurlijke gezondheid. Met meer dan 150 jaar ervaring op de Europese markt mogen we ons met trots de oudste en grootste health retailer van Europa noemen. Met ruim 1600 winkels over de hele wereld is Holland & Barrett een van de meest toonaangevende retailers van voedingssupplementen, natuurlijke beautyproducten en gezonde voeding. In Nederland hebben we 200 winkels en we blijven groeien, ook online. De kracht van de natuur Bij Holland & Barrett geloven we in de kracht van de natuur. Daarom zijn al onze producten op basis van natuurlijke ingrediënten ontwikkeld. Zo helpen we jou om je gezond van binnen én stralend van buiten te voelen. Onze natuurlijke ingrediënten hebben allemaal hun eigen, unieke eigenschappen en werking. Onze medewerkers beschikken over een schat aan kennis over deze ingrediënten en producten en delen dat graag met onze klanten. Persoonlijk advies Zowel in onze winkels als online kun je terecht voor deskundig en persoonlijk advies. Onze intern geschoolde medewerkers zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het vlak van natuurlijke gezondheid, verzorging en voeding. Onze ambitie We zijn altijd op zoek naar innovatieve, kwalitatief hoogstaande producten die onze gezondheid op natuurlijke wijze op peil houden en bijdragen aan een betere wereld. Zo zijn we trots op ons groeiende assortiment aan clean beauty en zero waste producten. Een duurzaam assortiment is niet alleen beter voor jou, maar ook voor onze planeet.

: ()
EAN: 8717403011435
Ingrediënten
Vulmiddelen (Microkristallijne cellulose, Dicalciumfosfaat), Antiklontermiddelen (Magnesiumstearaat, Siliciumdioxide), Maltodextrine, Zetmeel, Sucrose, Vitamine D3 (als Cholecalciferol).
Allergeneninformatie
Zonder kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of zoetstoffen. Zonder conserveringsmiddelen. Zonder toegevoegd zout. Zonder melk. Zonder lactose. Zonder soja. Zonder gluten. Zonder tarwe. Zonder gist. Zonder visproducten. Zonder varkensproducten.1 tablet bevat:
Aantal artikelen in verpakking
1 stuk(s)
Gebruiksaanwijzing
1 tot 2 tabletten per dag, bij voorkeur tijdens de maaltijd innemen.
Bewaarvoorschrift
Koel en donker bewaren
Naam fabrikant/importeur
Holland & Barrett
Contactgegevens fabrikant/importeur
Beveland 3, 1948 RA Beverwijk
Voedingswaarde
Vitamine D 10µg (400 I.E.) 200%