Excellent Dog Mobility Plus 2-pack – Ter ondersteuning van de pezen, kraakbeen, banden en gewrichten van honden - Geschikt voor de hond - Aanvullend diervoeder – 2x750g

Beschrijving

Dog Mobility Plus is het aanvullende hondenvoer ter ondersteuning van pezen, kraakbeen en gewrichten Dog Mobility Plus is de meest complete formule voor smering en ondersteuning van pezen, kraakbeen, banden en gewrichten. Dog mobility plus is effectief in samenstelling én werking! Dog Mobility Plus van Excellent bevat groenlipmossel met helende eigenschappen bij belasting van gewrichten en pezen. Onderscheidende eigenschappen: Dog Mobility is samengesteld uit goede gewrichtsvoedingsstoffen. Dog Mobility van het merk excellent bevat groenlipmossel met helende eigenschappen bij belasting en bescherming van de gewrichten. Dog Mobility ondersteunt de normale smering van de gewrichten en draagt bij aan het instandhouden van het kraakbeen. Dog Mobility is samengesteld uit goede gewrichtsvoedingsstoffen Zo bestaat Dog Mobility plus van Excellent onder ander uit Glucosamine, Chrondroïtine, MSM, Hyaluronzuur en Vitamine C. Zo zorg jij ervoor dat jouw hond alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt voor een optimale gezondheid. Voederadvies Gemakkelijk te vermengen met het voeder. Eerste 7 dagen: 5 gr per dag. Na de eerste 7 dagen: 1-3gr per dag. Producteigenschappen: Formaat: 9.5x9.5x16,5cm Gewicht: 0,84kg Inhoud: 2x 750g Geschikt voor Honden op leeftijd Drachtige honden Honden met overgewicht Puppy’s in de groei Prestatiehonden (sport- en werkhonden) Over Holland Animal Care Holland Animal Care is al jarenlang een betrouwbare producent en erkende groothandel van een breed assortiment dierbenodigdheden. Het assortiment van Holland Animal Care bestaat uit 8.000 producten en is gespecialiseerd in huis- en boerderijdieren. De producten van Holland Animal Care zijn uitsluitend gemaakt van hoge kwaliteit en geteste materialen of ingrediënten. Naast 35 jaar ervaring als leverancier van vele dierenspeciaalzaken, agrarische winkels, ruitersportzaken en winkels in plaagdierbeheersing is Holland Animal Care actief op verschillende e-commerce kanalen. Holland Animal Care garandeert snelle leveringen en adequate klantenservice.

€ 99,95
Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis
EAN: 8716759625853
Analytische bestandsdelen
Ruwe as 11.9%, Ruw eiwit 1.7%, Ruw vet 1% en Ruwe celstof 0.1%
Substantie
Poeder
Inhoud
1500 g
Voedingsadvies
Voederadvies Gemakkelijk te vermengen met het voeder. Eerste 7 dagen: 5 gr per dag. Na de eerste 7 dagen: 1-3gr per dag.